Sivustomme käyttää evästeitä jotta voimme parantaa käyttökokemukstasi. Lue lisää Yksityisyyskäytänteistämme

itslearning sai alkunsa Bergenin yliopistossa käynnistyneestä tietotekniikkaprojektista vuonna 1998.
Opiskelijaryhmä alkoi pohtia, miksi digitaaliset työkalut ja internet eivät sisältyneet opetukseen.

Tavoitteena oli luoda verkkopohjainen oppimisen ohjausjärjestelmä, jossa opettajat voivat jakaa resursseja ja asiakirjoja ja jossa oppilaat voivat tehdä tehtäviä.

Projektissa syntyi itslearningin ensimmäinen versio, josta tulikin menestys: yliopiston väki ihastui ideaan siinä määrin, että Bergenin yliopistosta tuli itslearningin ensimmäinen asiakas.

Tavoitteemme

Tavoitteenamme on olla markkinoiden paras oppimisympäristö, joka tarjoaa parhaan kokonaisratkaisun sinulle ja koulullesi. itslearning on apuväline sinulle, joka haluat parantaa opetustasi ja tehdä siitä hauskempaa.

Ympäristö opettajia varten

Yli 30 prosenttia työntekijöistämme on työskennellyt opettajana. itslearning onkin suunniteltu erityisesti koulutusalalle: se auttaa opettajia luomaan digitaalisia oppimisympäristöjä ja tarjoaa työkaluja tehokkaaseen viestintään oppilaiden, vanhempien ja kollegojen välillä. itslearning automatisoi rutiinitehtävät, jotta opettajat voivat keskittyä siihen, mistä pitävät eniten –  opettamiseen.

Tietoa ja lukuja

  • yli neljä miljoonaa aktiivista käyttäjää
  • yksi Euroopan nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä
  • keskimääräinen aktiivisten käyttäjien kasvu 50 prosenttia
  • Norjan Bergenissä toimivan emoyhtiö itslearning AS:n kokonaan omistama tytäryhtiö

15 vuoden kokemus

Luotamme yli 15 vuoden kokemukseemme peruskouluista, korkeakouluista ja yliopistoista, ja tavoitteenamme on tarjota pedagoginen oppimisympäristö opettajille ja oppilaille ympäri maailman.

Toiminnan käynnistyttyä vuonna 1999 Bergenissä olemme avanneet toimistot Atlantassa, Bostonissa, Lontoossa, Birminghamissä, Berliinissä, Pariisissa, Mulhousessa, Malmössä, Enschedessä, Helsingissä ja Kööpenhaminassa.

Lue lisää itslearning-oppimisympäristöstä.

Resurssit Video Ota yhteyttä