Sivustomme käyttää evästeitä jotta voimme parantaa käyttökokemukstasi. Lue lisää Yksityisyyskäytänteistämme
Ota yhteyttä

”itslearning on käytössä koko kunnassa, ja jaamme tiedot toisillemme. Löydämmekin kollegoiden kanssa usein hauskaa ja hyödyllistä tietoa esimerkiksi kunnan ATK-koordinaattorien kursseilta.”

Marie Holström,
esikoulunopettaja, Förskolan Trollets, Lund, Ruotsi

itslearning-järjestelmän avulla oppilaat, opettajat, vanhemmat ja hallinto kohtaavat. Kaikki osapuolet saavat helposti tietoa itslearningin käytöstä, seurata toimintoja sekä suhteuttaa niitä tavoitteisiin. Yhdestä paikasta yhteistyössä kaikki tarpeellinen.

Blogit, keskustelupalsta ja ryhmät

itslearningin avulla oppilaat saavat helposti yhteyden kaikkiin opettajiin ja luokkatovereihin.

Palautetta teksti-, video- ja äänimuodossa

itslearning-järjestelmän avulla opettaja voi antaa palautetta tehtävistä tai arvioida oppilaan suoritusta oppilaalle mieluisella tavalla.

Verkkokohtaamisia

Luokan ulkopuolelle ulottuva vuorovaikutus jatkaa koulupäivää ja antaa oppilaalle mahdollisuuden olla yhteydessä opettajiin ja luokkatovereihin koulun ulkopuolella.

Vanhempien portaali

Portaalin avulla vanhemmat pysyvät ajan tasalla oppilaan edistymisestä, tulevista tehtävistä ja kokeista sekä luokkaa koskevista asioista. Näin itslearning vahvistaa myös koulun ja kodin välistä sidettä.

 

Kehitä oppilaiden tulevaisuuden taitoja

Menestyäkseen tulevaisuuden työmarkkinoilla oppilas tarvitsee tietojen lisäksi 21. vuosisadan taitoja kuten viestintää, yhteistyötä, kriittistä ajattelua ja luovuutta. itslearning-järjestelmässä on useita työkaluja, joilla voidaan vahvistaa näitä taitoja. 

Aseta oppimistavoitteeet ja pidä vanhemmat ajan tasalla

itslearning-järjestelmän avulla asetat oppilaille selkeät oppimistavoitteet ja kerrot vanhemmille, miksi oppilaalle on annettu tietyt tehtävät. Esimerkiksi tavoitteisiin ja kehittymiseen liittyvien raporttien avulla kaikki osapuolet pysyvät ajan tasalla oppilaan edistymisestä. Raporttien avulla voidaan myös motivoida oppilasta saavuttamaan tavoitteensa.

Jaa oppituntisisältöä kollegoille

Jaa kurssipohjia ja parhaita käytäntöjä muille opettajille. Kurssimateriaalia, sisältöä, arviointeja ja tavoitetasoja jakamalla säästyy aikaa kurssin valmistelussa.

Resurssit Video Ota yhteyttä