Sivustomme käyttää evästeitä jotta voimme parantaa käyttökokemukstasi. Lue lisää Yksityisyyskäytänteistämme
Ota yhteyttä
 • Goorun perustajat kutsuvat itseään ’eduinsinööreiksi’

  Prasad Ram ja Amara Humphry jakavat ajatuksen siitä, että koulutus on jokaisen ihmisen oikeus. He perustivat kalifornialaisen voittoa tavoittelemattoman Goorun vuonna 2011. Goorun kantavana ajatuksena on kaikkien oikeus koulutukseen. He kutsuvat itseään ”eduinsinööreiksi”.Kuinka intohimo koulutukseen sai alkunsa?Amara Humphrey valmistui Stanfordin yliopistosta Product Design ja Engineering -linjalta.

 • Kiehtova kumppanuus Goorun kanssa!

  Mikä on Gooru?Gooru on voittoa tavoittelematon järjestö, joka kehittää työkaluja tukemaan yksilöllistä oppimista. Opettajilla ja oppijoilla on käytössään laaja avoimen lähdekoodin digitaalinen materiaalipankki, jota opettajat ja koulut kehittävät ja ylläpitävät vapaaehtoisesti. Opettajat ja oppijat voivat käyttää Goorua etsiäkseen multimediasisältöjä, videoita, pelejä...

 • Software update July 2016

  In this update we have focused on improvements to the planning and assessment workflows, as well as a number of enhancements to existing tools. Find out more about the news and changes below. Time-saving enhancements in the planner After this update, you’ll notice that there’s less clicks when working with dates in the planner.

 • itslearning-päivitys 62 - Toukokuu 2016

  Olemme lisänneet järjestelmään uusia varoitusviestejä, jotka auttavat käyttäjiä syöttämään tietoa seuraaviin kohtiin: Arviointikirja Mukautettu aktiviteetti Mentorin palaute Niin kauan kuin käyttäjä on verkossa, tekstikentän tiedot tallentuvat käyttäjän siirtyessä seuraavaan kenttään tai napsauttaessa tekstikentän ulkopuolelle. Jos käyttäjän verkkoyhteys katkeaa tai hän kirjautuu ulos, tiedot voidaan menettää. Näytämme nyt varoituksen käyttäjälle, jos viimeisintä muokkausta ei ole tallennettu.

 • itslearning-päivitys 61 – Huhtikuu 2016

  Uusi sisäänkirjautumisraportti Olemme iloisia voidessamme kertoa uudesta Sisäänkirjautumisraportista, joka kokoaa yhteen sisäänkirjautumistietoja organisaatioittain, käyttäjäprofiileittain sekä tietoja käyttäjien aktiivisuudesta valitun aikavälin sisällä. Pääset katsomaan uutta raporttia Järjestelmänvalvojana Tiedot ja raportit -osiosta. Tätä toimintoa on pilotoitu marraskuusta 2015 lähtien ja se on muokattu lopulliseen muotoonsa käyttäjiltä saadun palautteen perusteella.

 • Post Thumbnail

  itslearning-päivitys 60 – Huhtikuu 2016

  Kurssisisältöjen lataaminen Tiedostoja voi nyt ladata suoraan kurssikansiosta. Voit valita useita tiedostoja tai kansioita, pakata ne zip-kansioon ja tallentaa paketin. Toiminto helpottaa tiedostojen ja kansioiden lataamista ja mahdollistaa kiinteän kurssisisällön tallentamisen itslearning-sivuston ulkopuolelle.

 • itslearning päivitys 58 – Maaliskuu 2016

  Tällä kertaa olemme ahkeroineet lähinnä kulissien takana, mutta muutamista pikku muutoksista voi olla iloa myös sinulle. Ohjeita oikeissa paikoissa Meiltä on pyydetty lisää linkkejä ohjeisiin. Nyt ohjeisiin pääsee suoraan seuraavilta sivuilta: Tutkimukset Kurssien asetukset Osallistujat Ryhmät Omat asetukset Kalenteri Suunnittelutoiminto ja sen asetukset Rekisteröinnit Selkeät tulosteet Sivu-työkaluun on lisätty tulostuspainike, jonka napsauttaminen poistaa tulostettavalta sivulta tarpeettomat v...

 • itslearning päivitys 57 – Helmikuu 2016

  Tekstieditorin uusi versio itslearningin tekstieditoriin on tehty seuraavat parannukset: Olemme järjestäneet editorin työkalupainikkeet uudelleen ja varmistaneet että samat toiminnot ovat käytettävissä kaikkialla. Nyt esimerkiksi sivuille voidaan lisätä videoita ja ääninauhoitteita editorin avulla. Nyt myös kolmannen osapuolen (kuten esimerkiksi Youtube-videoiden) materiaalin lisääminen on helpompaa.

RSS Feed
Resurssit Video Ota yhteyttä