Sivustomme käyttää evästeitä jotta voimme parantaa käyttökokemukstasi. Lue lisää Yksityisyyskäytänteistämme

Oppimisen ohjausjärjestelmäsi verkossa

Kokeile itse palkittua itslearning-järjestelmää.

Kokeile itslearningiä ilmaiseksi

Eriyttäminen

Eriyttämisen tavoitteena on antaa oppilaalle mahdollisuus kehittää tietojaan ja taitojaan kunkin yksilölliset tarpeet huomioon ottaen.

Lue lisää


 • itslearning-laptop

 • Monimuoto-opetus

  Monimuoto-opetuksen ajatuksena on mahdollistaa saumaton oppimisprosessi koulussa, verkossa ja kotona.

  Lue lisää

Käänteinen luokkahuone

Anna oppilaalle mahdollisuus oppia omassa tahdissa. Anna heidän tutustua oppitunnin sisältöön etukäteen ja keskity vuorovaikutukseen lähiopetuksessa.

Lue lisää

 • BYOD/1:1

  itslearningin avulla saat mahdollisimman paljon irti 1:1-mallista niin tietokoneella, mobiililaitteella kuin tabletilla. Järjestelmä mahdollistaa keskustelun, palautteenannon ja työskentelyn. Lisäksi oppimateriaali on aina oppijan saatavilla.

  Lue lisää

 • Formatiivinen arviointi

  Selkeät oppimistavoitteet, säännöllinen ja mielekäs palaute sekä mahdollisuus itse- ja vertaisarviointiin parantavat oppilaan suoritusta huomattavasti. itslearning-järjestelmässä opettajalla on käytössään useita toimintoja, joiden avulla opetusta voi mukauttaa oppilaan tarpeiden mukaan.

  Lue lisää

Yhteisöllinen oppiminen

Yhteisöllisyyteen perustuvassa koulussa toiminnan kehittämiseen osallistuvat kaikki, henkilökunta, oppilaat ja oppilaiden vanhemmat.

Lue lisää

 • Personoitu oppiminen

  Personoidussa oppimisessa olennaista on tunnistaa jokaisen oppilaan yksilölliset tarpeet ja räätälöidä opetus sen mukaan. Näin varmistetaan, että kaikilla oppilailla on yhtä hyvät mahdollisuudet koulumenestykseen.

  Lue lisää

 • Yhteistyö ja viestintä

  itslearning-järjestelmän avulla oppilaat, opettajat, vanhemmat ja hallinto kohtaavat.

  Lue lisää

”itslearningissä on paljon hyvää. Tärkeintä on se, että itslearning auttaa minua opetustyössäni ja tehostaa oppilaiden oppimista.”

Gunilla Othberg,
opettaja, Richard Steffengymnasiet, Gotlanti, Ruotsi.

Resurssit Video Ota yhteyttä