Sivustomme käyttää evästeitä jotta voimme parantaa käyttökokemukstasi. Lue lisää Yksityisyyskäytänteistämme

Me arvostamme koulutusta, ja opettajat arvostavat meitä. Voit kysyä asiakkailtamme, miksi he valitsivat itslearning -oppimisen ohjausjärjestelmän ja miten se on auttanut heitä omien tavoitteiden saavuttamisessa.

Mikä on lisäarvo juuri sinun organisaatiossasi?

Johtajat: Selkeä yhteenveto oppimisen tuloksista, niin että voit olla varma siitä että tavoitteet saavutetaan. Oppimisen analytiikka ohjaa resurssien jakamista oikeisiin kohtiin. 

Opettajat: Moderni käyttöliittymä joka auttaa opettajia tekemään työnsä tehokkaasti ja kehittää edelleen opetussuunnitelman mukaista opetusta ja oppimista.

Oppijat: Oppijat pysyvät ajantasalla omien tehtäviensä kanssa uuden oppilaskortin avulla.

Huoltajat: Selkeät yhteenvedot omien lasten kehityksestä ja oppimistavoitteiden saavuttamisesta. Pääsy kirjastoon silloin kun on tarvetta antaa erityistä tukea kotona.

Kunnianhimoinen tavoitteemme ei päädy sovelluksen kehittämiseen.

Me haluamme kehittää oppimista.

Lue lisää uudesta itslearningistä

Oppimisen ohjausjärjestelmä, jota opettajat haluavat käyttää

itslearning-järjestelmän käyttöönottoprosentti ensimmäisenä vuonna on 80. Käyttäjäystävällisyys on merkittävimpiä tekijöitä, kun asiakas valitsee itslearningin.

”itslearningin suurta käyttäjämäärää selittää muun muassa järjestelmän helppokäyttöisyys. Käyttäjänä voin mukauttaa itslearning-järjestelmää oman ryhmäni tai yksittäisten oppilaiden eri tarpeiden mukaan.”


Michael Pedersen,
IT-pedagogi, Djäkeparkskolan, Ruotsi

Lisää luokan ulkopuolella oppimista

Olemme rakentaneet itslearning -oppimisen ohjausjärjestelmän siten, että se toimii laitteesta, käyttöjärjestelmästä ja yhteydestä riippumatta. Meille on tärkeää, että oppimisympäristöä voi käyttää milloin ja missä tahansa. 

”Parasta itslearningissä on se, että järjestelmää voi käyttää missä tahansa ja tiedon jakaminen on helppoa!”

Marie Holmström,
ATK-vastaava, Förskolan Trollet, Ruotsi

Yksi järjestelmä –  monipuolinen sisältö

itslearning on kokonaisratkaisu, joka helpottaa opettajan päivittäistä työtä, kuten opetuksen suunnittelua, oppituntien pitämistä, suoritusten arviointia.

”Parasta itslearningissä on se, että kaikki on yhdessä paikassa. Se edistää formatiivista oppimista.”

Kristina Hagdahl,
opettaja, Kristinegymnasiet, Ruotsi

Sinun näkemyksesi on tärkeä

Jokaisella koululla on omat haasteensa ja tarpeensa. Haluamme auttaa sinua ja oppilaitasi onnistumaan ja hyödyntämään järjestelmää mahdollisimman tehokkaasti. Siksi sinun näkemyksesi on tärkeä. Kun valitsette itslearningin, saatte ohjausjärjestelmän lisäksi käyttöönne luotettavan työvälineen.

”Kommenttejamme ja parannusehdotuksiamme on kuunneltu itslearningillä hyvin. Jatkammekin ympäristön käyttäjinä pitkälle tulevaisuuteen.”

Niclas Bjälkenborn,
rehtori, Fria Gymnasium, Växjö, Ruotsi 
Resurssit Video Ota yhteyttä