Sivustomme käyttää evästeitä jotta voimme parantaa käyttökokemukstasi. Lue lisää Yksityisyyskäytänteistämme

”itslearning edustaa nykyaikaista pedagogiikkaa. Se on vaihtoehtoinen oppimisväline, jossa opetusprosessi tulee näkyväksi.”

Landskronan kunnan lukiojohtaja Christian käyttää itslearningiä eniten viestintään kollegoille ja kunnan työntekijöille.

Christianin mielestä on hyödyllistä saada kokonaiskuva tilanteesta, ja hän on tyytyväinen siihen, että kaikissa lukioissa käytetään samaa ratkaisua. Landskronassa kaikilla oppilailla on käytettävissään tietokone. Hän kertoo, että kunnassa halutaan ottaa pitkällä aikavälillä käyttöön 1:1-malli.

Selkeät osaamisvaatimukset

Monet opettajat käyttävät itslearningiä viestintään, suunnitteluun ja arviointiin ja rakentavat kurssinsa itslearningissä. Digitaalisessa muodossa olevien kurssisuunnitelmien ansiosta osaamisvaatimukset ovat huomattavasti selkeämmin hahmotettavat oppilaille. itslearning luo myös mahdollisuuksia parempaan vuoropuheluun pedagogien välillä.

Joustavaa opetusta

”itslearning ei ole pelkkä digitaalinen väline, joka uudistaa pedagogiikkaa ja oppimisprosessia, vaan se edustaa myös uudenlaista lähestymistapaa. On tarve digitalisaatioon, joka mahdollistaa jatkuvan oppimisen”, Christian sanoo. itslearning-järjestelmä on alituiseen läsnä: oppiminen on joustavampaa, kun koulutiloista ja lukujärjestyksestä ei olla niin riippuvaisia.

”Uskomme, että pitkällä aikavälillä itslearning parantaa tulosta ja yhä useampi oppilas saavuttaa tavoitteensa.
Oppimisprosessin läpinäkyvyydellä on paljon myönteisiä vaikutuksia. Oppilaat voivat parantaa suoritustaan nähdessään selkeästi nykytilanteen ja miten sitä voi kehittää. itslearning edistää tätä oppimisprosessin läpinäkyvyyttä ja siten parantaa osaltaan tulosta”, Christian toteaa lopuksi.Lisää menestystarinoita

Lue, kuinka Djäkneparkskolanissa hyödynnetään itslearning-järjestelmää.

Resurssit Video Ota yhteyttä