Sivustomme käyttää evästeitä jotta voimme parantaa käyttökokemukstasi. Lue lisää Yksityisyyskäytänteistämme
Ota yhteyttä

”Kun aloitamme uuden yhteisen kurssin, annamme paljon tilaa oppilaille muodostaa omat käsityksensä opeteltavasta asiasta. Käytämme mm. oman lähtötason arviointiin matriisikysymyksiä ja hyödynnämme näitä lähtötasomittauksia opintojen aikana."

Lena Joansson,
opettaja, Ekbackeskolan, Ruotsi


Vuorovaikutukselle lähiopetuksessa jää enemmän aikaa, kun oppilaat saavat tutustua aihepiiriin ja aineistoon ennen oppituntia. Lisäämällä aineistoon pienen tehtävän tai kyselyn, opettaja saa arvokasta tietoa lähiopetuksen suunnitteluun.

Tallenna omia videoita

itslearning-järjestelmässä voi helposti tallentaa ja upottaa videoita oppimateriaaliin. Näin kaikki aineistot ovat oppilaan saatavilla yhdessä paikassa.

Kannusta reflektointiin

Voit upottaa videoita blogeihin, keskustelupalstalle, kyselyihin tai tutkimuksiin ja kannustaa oppilaita reflektoimaan omaa oppimistaan.

Näet, ketkä ovat aktiivisia

Henkilökohtaisella itslearning-sivullasi on saatavana yksilöityjä raportteja tai yhteenvetoja, joista näet, ketkä ovat esimerkiksi palauttaneet tehtävän, katsoneet videon tai osallistuneet keskusteluun.

Tuo sisältöä verkosta

Lisää vuorovaikutteisuutta tuomalla kurssin sivulle sisältöä suoraan YouTube-, Google Maps- tai Flickr-palveluista.

Mukauta opetus oppilaiden tarpeiden mukaan

Liitä videoon kysely ja pyydä oppilaita vastaamaan muutamaan kysymykseen ennen oppituntia. Tutustu vastauksiin ennen seuraava oppituntia, jolloin voit hyödyntää niitä seuraavan oppitunnin suunnittelussa.

Kannusta aktiivisuuteen

Anna oppilaille mahdollisuus katsoa video ennen oppituntia ja kannusta heitä pohtimaan näkemäänsä. Näin saadaan lisää aikaa oppitunnille aiheen yhteiselle työstämiselle ja soveltamiselle käytäntöön.

 

Tukee yhteistyötä ja viestintää

Hyödynnä ryhmächat-toimintoa ja videoneuvottelua. Voit myös pyytää oppilaita osallistumaan virtuaalikokeeseen. Rohkaise oppilaita esittämään kysymyksiä ja osallistumaan oppilasyhteistyöhön.

 


Resurssit Video Ota yhteyttä