Sivustomme käyttää evästeitä jotta voimme parantaa käyttökokemukstasi. Lue lisää Yksityisyyskäytänteistämme

Kiehtova kumppanuus Goorun kanssa!

Mikä on Gooru?

Gooru on voittoa tavoittelematon järjestö, joka kehittää työkaluja tukemaan yksilöllistä oppimista. Opettajilla ja oppijoilla on käytössään laaja avoimen lähdekoodin digitaalinen materiaalipankki, jota opettajat ja koulut kehittävät ja ylläpitävät vapaaehtoisesti. Opettajat ja oppijat voivat käyttää Goorua etsiäkseen multimediasisältöjä, videoita, pelejä ja tehtäviä, joita toiset käyttäjät ovat tuottaneet.

Kuinka Gooru toimii itslearningin kanssa?

Keväästä 2016 alkaen Goorun materiaalipankki on käytettävissä itslearningin Kirjastossa. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjillä on pääsy miljooniin ilmaisiin multimediamateriaaleihin sekä tuhansiin opettajien ylläpitämiin aineistoihin. Katso video!

Millaisia ovat Goorun tarjoamat kurssit?

Miljoonien vapaasti käytettävissä olevien materiaalien lisäksi Gooru tarjoaa kokonaisia kursseja jotka ovat opettajien tekemiä, arvioimia ja opetuksessa testattuja. Nämä kurssit on kehitetty kouluissa, jotka ovat halunneet kokeilla jotakin uutta: sulautuvaa opetusta, käänteistä luokkahuonetta, projektioppimista ja muita erilaisia malleja. Lukeaksesi lisää, tutustu Goorun esitteeseen.

Mitkä aihepiirit sisältyvät Goorun kursseihin?

Käytössä on tällä hetkellä yli 35 kurssia, jotka sisältävät esimerkiksi matematiikkaa, englantia ja luonnontieteitä. Tutustu yksityiskohtaisemmin valikoimaan.

Tulevatko Goorun kurssit käytettäviksi itslearningiin?

Kyllä. Keskustele itslearningin asiantuntijoiden kanssa ja selvitä kuinka oma organisaatiosi saisi kurssit käyttöönsä.

Mistä Goorun ja itslearningin yhteistyö muodostuu?

Yhteistyömme koostuu monesta vaiheesta

  • Ensin: Tarjoamme selailumahdollisuuden vapaasti käytössä olevaan oppimateriaaliin (resurssit, kokoelmat ja kurssit)
  • Toiseksi: Integroimme Goorun tehtävätyökalun itslearningiin
  • Kolmanneksi: Lisäämme materiaaleihin ja työkaluihin muita eurooppalaisia kieliä

Gooru & itslearning: Aitoa kumppanuutta, jonka avulla opettaja saa työkalut ja materiaalin tukeakseen jokaisen oppijan tarpeita

Goorun työkalut on suunniteltu yhdessä opettajien ja tutkijoiden kanssa tukemaan jokaisen opiskelijan ja opettajan tarpeita. Materiaali on opettajien itsensä luomaa ja tarkastamaa, jolloin varmistutaan siitä, että materiaali sopii opetuskäyttöön. itslearningin avulla oppijat tulevat keskiöön saadessaan mahdollisuuden tehdä omaan oppimiseensa liittyviä valintoja. Goorun ja itslearningin yhteystyön ansiosta oppijoilla on aito mahdollisuus toteuttaa yksilöllistä oppimista.

“Tämän kumppanuuden ansiosta laadukas – opettajien ylläpitämä ja arvioima – materiaali on koko maailman saatavilla” sanoi Arne Bergby, itslearningin toimitusjohtaja.

Keitä Goorun perustajat ovat?

Prasad Ram (entinen Google Intian tutkimus- ja kehittämispäällikkö sekä Yahoo! Intian kehittämispäällikkö) ja Amara Humphry (Forbesin noteeraama ”30 under 30” ja Standfordin yliopiston Product Design & Engineering -alumni) perustivat yhdessä Goorun.

He uskovat että jokaisella ihmisellä on oikeus koulutukseen ja ovat omistautuneet rakentamaan työkaluja joiden avulla oppijat voivat itse ottaa vastuun omasta oppimisestaan. Tutustu paremmin Goorun perustajiin lukemalla heidän haastattelunsa.

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Resurssit Video Ota yhteyttä