Sivustomme käyttää evästeitä jotta voimme parantaa käyttökokemukstasi. Lue lisää Yksityisyyskäytänteistämme

Onnistuneimmat käyttöönotot toimivat saumattomasti
osana nykyistä IT-infrastruktuuria, jotta varmistetaan vaivaton ylläpito ja käyttäjät saavat mahdollisimman myönteisiä kokemuksia. itslearningillä on kokemusta erilaisista teknisistä integroinneista, esimerkiksi oppilashallintojärjestelmän tietojen tuonnista alustalle. Kehitämme tiiviissä yhteistyössä kanssanne integrointisuunnitelman ja toteutamme sen, jotta prosessi sujuu parhaalla mahdollisella tavalla.

 

API-rajapinnat

Avoimen API-ohjelmointirajapinnan ansiosta lähes kaikki yksittäisistä oppilaitoksista ulkoisiin koulutusalan IT-palveluntarjoajiin voivat laatia sovelluksia, alkaa ohjelmoimaan ja perehtyä itslearning järjestelmän lisätoimintoihin. Sovelluksia voidaan luoda vain oppilaitostanne varten tai saattaa ne kaikkien itslearning-käyttäjien ulottuville.

Export Toolkit

Export Toolkit tekee mahdolliseksi esimerkiksi läsnäolo- ja käyttäytymistietojen sekä arvosanojen viemisen XML-tiedostoina. Tiedostot voidaan siirtää ulkoiseen järjestelmään suoraan.

 

Käyttäjä- ja ryhmätietojen tuonti

Kun nykyiset käyttäjät ja ryhmät tuodaan muista järjestelmistä, uudet käyttäjät voivat kirjautua itslearning-järjestelmään käyttämällä nykyistä käyttäjätunnustaan ja salasanaansa. Kurssit voidaan luoda automaattisesti. Opettajat, opiskelijat ja sisältö voidaan lisätä niihin ilman aikaavievää manuaalista työtä.

 

 

Kertakirjaus (SSO) ja todennus 

Toteutamme kertakirjaus- ja todennus-palveluiden integraatiot käyttäjien todentamiseksi ulkoisista järjestelmistä, kuten Active Directory (myös ADFS 2.0)-, eDirectory-, simplesamlphp-, CAS- ja Shibboleth. Palvelumme on yhteensopiva useiden todennusprotokollien ja vaihtoehtojen kanssa.

 

Haluatko tietää lisää palveluistamme?

Ota yhteyttä mikäli haluat lisätietoa integraatioista ja teknisistä konsultointipalveluistamme.

Resurssit Video Ota yhteyttä