Sivustomme käyttää evästeitä jotta voimme parantaa käyttökokemukstasi. Lue lisää Yksityisyyskäytänteistämme

 

Fronterissa on kyse oppimisesta

Haluamme kehittää oppimista ja siihen liittyä prosesseja ja tätä kautta luoda digitaalisen oppimisympäristön, jota eri toimijoiden on helppo käyttää. Tarjoamamme palvelun avulla opettajien on aiempaa helpompi saada oppijat osallistumaan aktiivisesti omaan oppimiseensa.

Lue lisää

Fronteria on helppo käyttää

Fronterin toiminta-ajatuksena on tarjota helppokäyttöisiä mutta tehokkaita työkaluja verkossa tapahtuvaan oppimiseen ja yhteistyöhön. On-line oppimisratkaisujen standardin määrittäjinä Fronter tarjoaa joustavan oppimisympäristön, joka valmistaa oppilaitoksia tulevaisuuteen. Fronteria käytetään peruskouluissa, lukioissa, toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa, ammattikorkeakouluissa, yliopistoissa ja yrityksissä.

Lue lisää

Uusimmat uutiset englanniksi

Lue lisää uutisia

Blogi

Tule mukaan lukemaan ja kommentoimaan Fronterin blogia. Blogissa kirjoitamme ajankohtaisista koulutuksista, päivityksistä ja muista tapahtumista.

Siirry blogiin

Fronter-tuki

Järjestelmän pääkäyttäjät tai muut tukeen oikeutetut henkilöt voivat lähettää tukipyynnön täyttämällä tukipyyntölomakkeen tukipalvelussamme, soittamalla tai lähettämällä meille sähköpostia.

Lue lisää tukipalvelustamme

"Fronter on arvokas työväline opettajille, joka tehostaa heidän opettamistaan. Me Fronterilla ymmärämme että kun on kyse oppimisesta, ei ole mitään vaikuttavampaa kuin hyvä opettaja."


Lue lisää Fronterista