Sivustomme käyttää evästeitä jotta voimme parantaa käyttökokemukstasi. Lue lisää Yksityisyyskäytänteistämme
Ota yhteyttä

”Ennen itslearningiä kaikki materiaali oli mapeissa. Nyt olemme räätälöineet juuri omiin tarpeisiimme sopivan järjestelmän.”

Lena Joansson
opettaja, Ekbackeskolan Komvux, Osby, Ruotsi

Formatiivisen arvioinnin tarkoituksena on saada tietoa, jolla opetusta voidaan mukauttaa vastaamaan oppilaiden oppimistarpeita.

Mukauta opetusta oppilaan tarpeiden mukaan

itslearning-järjestelmän seurantaraporttien, äänestysten ja kyselyjen avulla voit mukauttaa opetusta oppilaiden tarpeiden mukaan. 

Hyödynnä arvioinnin koontinäkymää

Yhdistä arvioinnit tavoitteisiin, jotta oppilas näkee oppimistavoitteensa koko ajan ja ymmärtää ne, koska arviointi on aina mukana läpinäkyvästi kaikessa työskentelyssä.

Palautetta teksti-, video- tai äänimuodossa

Monipuoliset palautteenantomahdollisuudet houkuttelevat antamaan rakentavaa ja tarkennettua palautettua, joka auttaa oppilasta oppimistavoitteiden saavuttamisessa. 

Oppilaat luovat itse

Hyödynnä ryhmiä ja käyttöoikeuksia ja anna oppilaiden luoda itse sisältöä, tehtäviä, kokeita ja kyselyjä.

 

Auta oppilasta pääsemään tavoitteisiinsa

Tavoitteiden saavuttaminen helpottuu, kun oppilaalle on määritetty selkeät oppimistavoitteet, hän saa säännöllistä ja rakentavaa palautetta ja mahdollisuuden itse- ja vertaisarviointiin. itslearning-järjestelmässä opettaja voi mukauttaa opetustaan oppilaan tarpeiden mukaan.

Kannusta vastuulliseen ja itseohjautuvaan oppimiseen

Antamalla oppilaalle mahdollisuuden itsearviointiin kannustat oppilasta ottamaan vastuuta omasta oppimisestaan. Tämä edistää oppilaan aktiivista osallistumista ja tunnetta siitä, että hän voi vaikuttaa oppimiseensa. Blogien ja ePortfolioiden avulla oppilas voi reflektoida oppimistaan, mikä edistää tavoitteiden saavuttamista.

Pedagogisia työkaluja oppilaille

Kannusta oppilaita yhteistyöhön projektikohtaisten ryhmien ja vertaisarvioinnin avulla. Tue ryhmätyötä blogien ja keskustelupalstojen kautta perinteisten paperitehtävien lisäksi.


Resurssit Video Ota yhteyttä