Sivustomme käyttää evästeitä jotta voimme parantaa käyttökokemukstasi. Lue lisää Yksityisyyskäytänteistämme
Ota yhteyttä

”itslearningissa toteutuu selkeästi pedagoginen prosessi, jossa keskiössä on oppiminen.”

Johan Winsborn,
Tuote- ja menetelmävastaava, Lernia

itslearning-mobile-app-sidebar

itslearning kulkee mukana kaikkialla
itslearning-mobiilisovellus tuo päivitykset suoraan oppilaan puhelimeen. 

Lue lisää

itslearningin avulla saat mahdollisimman paljon irti 1:1-mallista niin tietokoneella, mobiililaitteella kuin tabletilla.

Tehokkaampaa yhteistyötä kollegoiden kanssa

itslearning on käytettävissä milloin ja missä tahansa ja miltä laitteelta tahansa, yhdellä sisäänkirjautumisella. Näin opettajat voivat esimerkiksi työstää kurssejaan yhteistyössä toisten opettajien kanssa.

Yhteistyö ja viestintä

itslearning tarjoaa monipuoliseen yhteistyöhön ja viestintään soveltuvat välineet. Näitä ovat esimerkiksi blogit, keskustelupalsta ja videoneuvottelut. 

Edistää personoitua oppimista

Voit jakaa oppilaille kunkin tarpeita vastaavia sisältöjä ja tehtäviä ja antaa heidän myös itse luoda monipuolisia sisältöjä itslearning-järjestelmässä.

Kannusta oppilaita luovuuteen

Digitaaliset välineet, monipuoliset tehtävien palauttamistavat ja tiedostojen latausmahdollisuus antavat oppijoille mahdollisuuden luovaan työskentelyyn ja omien vahvuuksien hyödyntämiseen.

Kaikki irti BYOD- ja 1:1-malleista

itslearning tarjoaa keskusteluun, palautteenantoon ja yhteistyöhön monia eri kanavia, jotka kaikki ovat käytettävissä millä tahansa laitteella ja käyttöjärjestelmällä. Näin varmistetaan, että aineistot ja sisällöt ovat kaikkien oppilaiden saatavilla ja yhteisöllisesti työstettävissä.

itslearning-mobiilisovellus

itslearning-mobiilisovelluksen avulla opiskelijat saavat palautetta opettajilta, ilmoituksia ja tietoa tulevista tehtävistä suoraan omaan älypuhelimeensa.

Resurssit Video Ota yhteyttä